Let op! Wij zijn verhuisd ons nieuwe bezoekadres is Vimmerik 22 te Nieuwkuijk.

Direct geholpen worden? Bel nu 0738514543

De verschillen tussen de iPhone 6 en de nieuwe iPhone 6S

De iPhone 6 reeks van Apple doet het uitermate goed en is sinds de lancering ervan een van de meest gebruikte smartphones op de markt. Een tijdje geleden introduceerde het bedrijf uit Cupertino naar goede traditie een verbeterde variant van de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus, die het achtervoegsel 'S' meekrijgt. Hoe groot verschilt het nieuwe model van de populaire iPhone met het toestel uit de vorige generatie? We zetten alle nieuwigheden op een rijtje.

Zomer Actie

Onze zomer actie is momenteel afgelopen.

Ivm zomervakantie zijn wij gesloten van 30 juli t/m 15 augustus. Aan deze sluiting hebben wij een actie gekoppeld. Is uw smartphone of tablet kapot en wilt u deze laten maken na onze zomervakantie dan krijgt u van 17 augustus t/m 29 augustus 10% korting.

Wat moet u doen?:

  • Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Vermeld uw toestel en klacht
  • Vermeld uw NAW gegevens
  • U ontvangt een bevestiging, print deze uit
  • Met deze bevestiging krijgt u tussen 17 augustus t/m 29 augustus 10% korting op uw reparatie

Zomer 2015

FooNZ is verhuisd.

Verhuisd Blog

FooNZ Smartphone en tablet reparatie is verhuisd. Maar wij zitten om de hoek. Vanaf dinsdag 3 september zijn wij te vinden op onze nieuwe locatie. Het bezoek adres is Pastoor van Akenstraat 3, 5251 BD Vlijmen.