Wij gaan verhuizen! Per 5 november is ons nieuwe bezoekadres Vimmerik 22 te Nieuwkuijk.

Direct geholpen worden? Bel nu 0738514543

Snelle Service

Op de meeste reparaties kunt u wachten onder het genot van een kopje koffie of thee. De gemiddelde reparatietijd bedraagt 30 minuten.

Kwaliteit

Doordat wij gebruik maken van originele onderdelen kunnen wij de kwaliteit van al onze reparaties waarborgen.

Garantie

Wij hanteren 24 maanden garantie op onze reparaties. Indien zich onverhoopt een mankement voordoet, lossen wij dit direct op.

Transparantie

Alle prijzen op onze website zijn inclusief montage, garantie en BTW.

Ons Team

Over ons

Wie zijn wij?
FooNZ is een reparatie- ,herstelbedrijf, gespecialiseerd in reparatie van smartphones en tablets van de merken Apple, Samsung, HTC, Blackberry, Nokia, Huawei, Sony en LG. Medio 2011 kregen 2 ondernemers, met technische achtergrond, het idee om een bedrijf te starten dat, zowel aansloot bij eigen interesses, als bij een nog altijd groeiende markt van smartphones en de reparatie hiervan. Na een aantal weken van brainstormen, het onderzoeken van de markt en research op het technische vlak, werd duidelijk dat FooNZ zich wilde onderscheiden in snelle service, kwaliteit, een transparante werkwijze en een goede garantie. Intussen kunnen we concluderen dat FooNZ zich een stabiele plek op de markt van reparateurs heeft weten te verschaffen en is het zich volledig bewust van wat er zich op die markt afspeelt. Zodoende kan FooNZ goed inspelen op de dynamiek van die markt en ruim voldoen aan de wensen van haar klanten.

Waarom FooNZ?
Kwaliteit, snelle service maar ook betrouwbaarheid zijn dus een aantal begrippen die bij FooNZ hoog in het vaandel staan. Een smartphone is niet louter een telefoon, maar het speelt een belangrijke rol in bijvoorbeeld het doen van zaken en het onderhouden van een sociaal netwerk. FooNZ gaat uiterst discreet om met uw toestel, kan snel acteren door voldoende voorraad en verstrekt uitstekende service en zelfs garantie van 24 maanden op al haar reparaties. Een term die (nog) niet in het Nederlands Woordenboek voorkomt is ‘ontzorgen’. FooNZ probeert aan dat woord betekenis te geven door bedrijven die op regelmatige basis toestellen door FooNZ laten repareren, zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen door service op maat. U hoeft bijvoorbeeld de deur niet uit, maar FooNZ haalt en brengt de toestellen bij u, zodat u zich gewoon bezig kan houden met zaken die voor u van belang zijn, namelijk uw eigen zaak.

Voor u?
FooNZ probeert zoveel en zo snel mogelijk in te spelen op de wensen van haar particuliere en zakelijke klanten. Mocht u interesse hebben om meer van ons te weten of gebruik willen maken van onze diensten, dan kunt u altijd vrijblijvend via e-mail of telefoon om informatie vragen.