Apple iPhone 7 128GB Zwart Refurbished A-Grade

Kwaliteit: Refurbished Als Nieuw
Geleverd: incl Lightning Earpods

€ 429,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
29006017

Specificaties iPhone 7 32GB zwart
De iPhone 6s heeft een opvolger gekregen, de iPhone 7. De iPhone 7 wordt in het najaar van 2016 op de markt gebracht en heeft net als zijn voorganger een schermgrootte van 4.7 inch. De “binnenkant” van de iPhone 7 heeft een upgrade gehad want met de A10-chip (met 64-bits architectuur) wordt je iPhone 7 wel heel erg snel. Het toestel is uitgerust met een 12 megapixel camera aan de achterkant, waardoor de conventionele camera nu definitief tot het verleden behoort. De iPhone 7 heeft net als de 6s een drukgevoelig scherm met het zogeheten 3D Touch functionaliteit waardoor het mogelijk is het scherm met verschillende drukniveaus te bedienen. De iPhone 7 is bij FooNZ verkrijgbaar in de varianten 32 GB en 128 GB en in 2 verschillende kleuren: zwart en zilver.

Refurbished Apple iPhone 7 32GB zwart
Met de aankoop van een refurbished iPhone 7 32GB zwart bespaar je flink t.o.v. het kopen van een nieuwe iPhone. Bovendien is een refurbished toestel een duurzame investering en help je de grote hoop elektronisch afval te verminderen. Voordat een refurbished toestel weer door ons verkocht wordt, ondergaat het toestel een heel proces om ervoor te zorgen dat alles 100% goed werkt en het toestel absoluut geen enkele vorm van gebruikerssporen heeft. Een refurbished toestel wordt helemaal gecheckt en op meer dan 50 functies getest. De toestellen zijn simlockvrij en komen voort uit onder meer teruggeroepen orders en voorraadoverschotten. Een refurbished iPhone van FooNZ is van haast dezelfde kwaliteit als een nieuwe iPhone. Het enige verschil is de prijs. Zo heb je serieus een zo goed als nieuwe smartphone voor de prijs van een gebruikt toestel.

Conditie refurbished iPhone 7 ‘als nieuw’
Bij FooNZ streven wij er naar refurbished devices met de hoogste kwaliteit te kunnen aanbieden. Daarom verkopen wij maar 1 kwaliteit, simpel, dat is de allerbeste kwaliteit. En onder die beste kwaliteit verstaan wij toestellen die technisch in een perfecte staat zijn en geen gebruikerssporen of een andere vormen van schade hebben. Bij aankoop van een iPhone 7 32GB zwart worden zoals je mag verwachten alle accessoires zoals je ze bij een nieuw toestel krijgt mee geleverd. Een USB-lightning kabel, een USB-adapter en EarPods. Daarnaast krijg je bij FooNZ standaard 24 maanden garantie op je aankoop van een refurbished iPhone. Goed geregeld

Meer informatie
Model Apple iPhone 7 128GB Zwart Refurbished A-Grade
Merk Apple
Model iPhone 7
Kleur Zwart
Accessoires Lader+Kabel+Headset
Camera achterkant 12 megapixels
Camera voorkant 7 megapixel
Chip A10-chip 64-bits
Geheugen 32 GB
Schermafmetingen 4,7 inch
Touch ID / Vingerafdruk Ja
Gewicht 138 gram
Hoogte 138,3 mm
Breedte 67,1 mm
Diepte 7,1 mm
Kwaliteit Licht gebruikt
Garantie 24 maanden
Bedenktijd 14 dagen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Apple iPhone 7 128GB Zwart Refurbished A-Grade
Uw waardering