iPhone Reparatie Berlicum

Woon je in Berlicum en is je iPhone kapot? Berlicum ligt eigenlijk op een steenworp vanaf Nieuwkuijk, de plaats waar FooNZ is gevestigd. Neem je de A2 en A59 vanuit Berlicum richting Waalwijk, dan ben je doorgaans bij FooNZ in Nieuwkuijk binnen 10 minuten. FooNZ is gevestigd op bedrijventerrein Groenewoud langs deze snelweg A59 en is daardoor snel bereikbaar. Is het scherm of de batterij van je iPhone kapot? Kom dan naar FooNZ in Nieuwkuijk. Voor een reparatie aan je iPhone hoef je geen afspraak te maken, wij repareren de iPhone binnen 20 minuten. Heb je vragen over een reparatie of wil je gewoon wat meer informatie? Neem contact op via 073 851 45 43 of klantenservice@foonz.nl

Garantie op je iPhone Reparatie
Bij FooNZ heb je op je iPhone reparatie doorgaans 12 maanden garantie. Stuur je toestel op of kom bij ons langs zonder een afspraak te maken. Wij maken gebruik van de hoogst mogelijke kwaliteit onderdelen en de reparatie is meestal klaar terwijl je wacht. Vanuit Berlicum naar FooNZ is niet ver, dus je bent al met al binnen een uur weer thuis, met een gerepareerd toestel.
Als je nou niet in de gelegenheid bent om langs te komen met je iPhone reparatie vanuit Berlicum, dan zou je je toestel ook naar ons toe kunnen sturen. Het toestel is de volgende dag bij ons in huis, wordt gerepareerd en direct weer terug gestuurd. Ons advies is wel om je toestel altijd aangetekend of verzekerd naar ons toe te sturen. Binnen 48 uur is je toestel eigenlijk altijd weer in Berlicum.

Parkeren voor de deur
FooNZ is dus gemakkelijk te bereiken vanuit Berlicum en parkeren kan recht voor de deur, voldoende gelegenheid en het is geheel gratis. Net als de koffie!