iPhone Reparatie Kaatsheuvel

Vanuit Kaatsheuvel ben je met 10 minuten bij FooNZ! Kaatsheuvel ligt eigenlijk hartstikke dicht bij Nieuwkuijk, de plaats waar FooNZ is gevestigd. Neem je de N261 richting Waalwijk en dan de A59 richting Nieuwkuijk, dan ben je doorgaans zo bij FooNZ. FooNZ is gevestigd op bedrijventerrein Groenewoud langs deze snelweg A59 en is daardoor snel bereikbaar. Je kan natuurlijk ook op de fiets komen. Is het scherm of microfoon van je iPhone kapot? Kom dan naar FooNZ in Nieuwkuijk. Voor een reparatie aan je iPhone hoef je geen afspraak te maken, wij repareren je toestel binnen 20 minuten. Heb je vragen over een reparatie of wil je gewoon wat meer informatie? Neem contact op via 073 851 45 43 of mail naar klantenservice@foonz.nl

Garantie op je iPhone Reparatie
Bij FooNZ heb je op je iPhone reparatie doorgaans 12 maanden garantie. Stuur je toestel op of kom bij ons langs zonder een afspraak te maken. Wij maken gebruik van de hoogst mogelijke kwaliteit onderdelen en de reparatie is meestal klaar terwijl je wacht. Vanuit Kaatsheuvel naar FooNZ is niet ver, dus je bent al met al binnen een klein uurtje weer thuis, met een gerepareerd toestel!
Als je nou niet in de gelegenheid bent om langs te komen met je iPhone reparatie vanuit Kaatsheuvel, dan zou je je toestel ook naar ons toe kunnen sturen. Het toestel is de volgende dag bij ons in huis, wordt gerepareerd en direct weer terug gestuurd. Ons advies is wel om je toestel altijd aangetekend of verzekerd naar ons toe te sturen. Binnen 48 uur is je toestel eigenlijk altijd weer in Kaatsheuvel.

Parkeren voor de deur
FooNZ is dus heel gemakkelijk te bereiken vanuit Kaatsheuvel en parkeren kan recht voor de deur, er is voldoende gelegenheid om te parkeren en het is geheel gratis. Net als de koffie!