Refurbished iPhone 6 64GB Goud Als Nieuw

Refurbished iPhone 6 64GB Goud Als Nieuw

Refurbished iPhone 6 64GB Zilver Als Nieuw

Kwaliteit: Refurbished Als Nieuw

€ 219,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
39002005

Specificaties iPhone 6 64 GB zilver
De iPhone 5S heeft een opvolger gekregen: de iPhone 6. De iPhone 6 is op 9 oktober 2014 op de markt gebracht. De iPhone 6 heeft een schermgrootte van 4.7-inch en is daardoor een stukje groter ten opzichte zijn voorganger. De behuizing van de iPhone 6 is rond en daarnaast extra dun waardoor het toestel fijn in je hand ligt. Daarnaast heeft de iPhone 6 net als de iPhone 5 een vingerafdrukscanner waarmee je je toestel kan ontgrendelen met je vingerafdruk. Niet alleen de buitenkant is verbeterd, maar de binnenkant heeft namelijk ook een upgrade gehad. De iPhone 6 is voorzien van de zogeheten A8 processor, hierdoor kun je nog sneller schakelen tussen verschillende applicaties. Ook is de camera verbeterd ten opzichte van de iPhone 5S waardoorfoto’s en video’s nog levendiger worden. De refurbished iPhone 6 is bij FooNZ verkrijgbaar in 16GB, 64GB en 128GB opslaggeheugen en de uitvoeringen goud, zilver en spacegrijs.

Refurbished Apple iPhone 6 64 GB zilver
Wil je graag een iPhone 6 maar dan tegen een voordelige prijs? Dan heeft FooNZ hét alternatief voor jou; de refurbished iPhone 6 64GB zilver. De refurbished devices van FooNZ hebben praktisch dezelfde kwaliteit als nieuwe devices. Je vraagt je vast af waar al die toestellen vandaan komen? De refurbished toestellen van FooNZ komen onder meer van geannuleerde orders (retourneren binnen 14 dagen), voorraad overschotten of het zijn toestellen die weer compleet “als nieuw” zijn gemaakt. De refurbished Apple iPhone 6 64GB zilver van FooNZ heeft géén enkel gebruikersspoor en is in een perfect technische staat. Dit hebben we kunnen vaststellen omdat alle toestellen open zijn geweest en zorgvuldig zijn gecontroleerd op eventuele gebreken. Zo heb je een eigenlijk een nieuwe smartphone voor de prijs van een tweedehands toestel.

Conditie refurbished iPhone 6 ‘als nieuw’
De refurbished devices die op de markt verschijnen worden vaak onderverdeeld in verschillende condities. FooNZ gaat alleen voor de beste kwaliteit. Dit wil zeggen dat de Apple iPhone 6 64GB zilver niet van nieuw is te onderscheiden. De behuizing en het scherm van de iPhone ziet er puntgaaf uit, er is geen krasje of deukje te zien. FooNZ staat achter onze kwaliteit van de refurbished devices, daarom geven wij 24 maanden garantie op alle refurbished devices. Ga je voor een refurbished iPhone 6 64GB zilver van ons? Dan wordt deze standaard geleverd inclusief USB-lichtnetadapter, Lightning-naar-USB-kabel en EarPods.

Meer informatie
Model Refurbished iPhone 6 64GB Zilver Als Nieuw
Merk Apple
Model iPhone 6
Kleur Zilver
Accessoires Lader+Kabel+Headset
Camera achterkant 8 megapixels
Camera voorkant 1,2-megapixel
Chip A8-chip 64-bits
Geheugen 64 GB
Schermafmetingen 4,7 inch
Touch ID / Vingerafdruk Ja
Gewicht 129 gram
Hoogte 138,1 mm
Breedte 67,0 mm
Diepte 6,9 mm
Kwaliteit Als nieuw
Garantie 24 maanden
Bedenktijd 14 dagen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Refurbished iPhone 6 64GB Zilver Als Nieuw
Uw waardering