Samsung Galaxy

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Filteren
  1. Galaxy S8 G950F Scherm
    € 215,00
  2. Galaxy S8 Achterkant
    € 69,00
  3. Galaxy S8 Batterij
    € 69,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina

Samsung Reparatie
Voor een Samsung reparatie is FooNZ de juiste partner. Wij verzorgen alle Samsung reparaties op het gebied van Galaxy Smartphones en de Galaxy Tab. Heb je bijvoorbeeld een gebroken glas voor Samsung Galaxy S8 of S9, kom dan langs en wacht op de reparatie. Wij werken met originele onderdelen. Bij vragen Bel 073 851 45 43.

Originele Samsung onderdelen
Bij al onze reparatie werkzaamheden die wij uitvoeren gebruiken wij originele Samsung onderdelen rechtstreeks afkomstig van Samsung. Daarnaast hebben wij alleen gekwalificeerde en getrainde monteurs in dienst.

Samsung reparatie klaar in 30 minuten
Vanwege onze ervaring en kennis in het repareren van smartphone en tablet producten kunnen wij vrijwel elke Samsung reparatie uitvoeren in dertig minuten. We hebben een ruime voorraad onderdelen in ons filiaal waardoor je in bijna alle gevallen terecht kunt voor een vakkundige reparatie aan uw Samsung Galaxy smartphone of Galaxy tab. In de uitzonderlijke gevallen waarbij de reparatie niet direct is uit te voeren, kun je het apparaat achterlaten.

Heb je een Samsung telefoon of tablet dat beschadigd is dan kun je altijd terecht bij FooNZ voor een Samsung reparatie. Bij alle Samsung reparaties wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van originele onderdelen, waardoor na de reparatie de telefoon of tablet er weer uit ziet als nieuw en dat allemaal binnen 30 minuten!

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt contact op nemen via mail: klantenservice@foonz.nl of je kunt ons telefonisch bereiken: 073 851 45 43