iPhone Reparatie Tilburg

Tilburg ligt eigenlijk niet ver van Nieuwkuijk, de plaats waar FooNZ is gevestigd. Neem je de N261 vanuit Tilburg richting Waalwijk en dan de A59, dan ben je doorgaans bij FooNZ binnen 15 minuten. FooNZ is gevestigd op bedrijventerrein Nieuwkuijk langs de snelweg A59 en is daardoor snel bereikbaar. Is het scherm van je iPhone of andere smartphone kapot? Kom dan naar FooNZ in Nieuwkuijk. Voor een reparatie aan je iPhone hoef je geen afspraak te maken, wij repareren de iPhone vaak binnen 20 minuten. Heb je vragen over een reparatie of wil je gewoon wat meer informatie? Neem contact op via 073 851 45 43 of via klantenservice@foonz.nl

Garantie op je iPhone Reparatie
Bij FooNZ heb je op je iPhone reparatie doorgaans 12 maanden garantie. Stuur je toestel op of kom bij ons langs zonder een afspraak te maken. Wij maken gebruik van de hoogst mogelijke kwaliteit onderdelen en de reparatie is meestal klaar terwijl je wacht. Vanuit Tilburg naar FooNZ is helemaal niet ver, dus je bent al met al binnen een uur weer thuis, met een gerepareerd toestel. Als je nou niet in de gelegenheid bent om langs te komen met je iPhone reparatie vanuit Tilburg, dan zou je je toestel ook naar ons toe kunnen sturen. Het toestel is de volgende dag bij ons in huis, wordt gerepareerd en direct weer terug gestuurd. Ons advies is wel om je toestel altijd aangetekend of verzekerd naar ons toe te sturen. Binnen 48 uur is je toestel bijna altijd weer in Tilburg.

Parkeren voor de deur
FooNZ is dus gemakkelijk te bereiken vanuit Tilburg en parkeren kan recht voor de deur, voldoende gelegenheid en het is geheel gratis. Net als de koffie!