iPhone Reparatie Waalwijk

Vanuit Waalwijk ben je via de A59 snel in Nieuwkuijk. FooNZ is gevestigd op bedrijventerrein Nieuwkuijk en is daardoor snel bereikbaar. Is het scherm van je iPhone kapot? Kom dan naar ons bedrijf in Nieuwkuijk. Voor een reparatie aan je iPhone hoef je geen afspraak te maken, wij repareren de iPhone binnen 20 minuten. Heb je vragen over een reparatie of wil je gewoon wat meer informatie? Neem contact op via 073 851 45 43 of klantenservice@foonz.nl

Garantie op je iPhone Reparatie
Bij FooNZ heb je op je iPhone reparatie 12 maanden garantie. Stuur je toestel op of kom bij ons langs zonder een afspraak te maken. Wij maken gebruik van de hoogst mogelijke kwaliteit onderdelen en de reparatie is meestal klaar terwijl je wacht. Vanuit Waalwijk naar ons is het ongeveer 5 a 10 minuten met de auto, dus je bent al met al binnen een uur weer thuis, met een gerepareerd toestel. Wel zo prettig.
Als je nou niet in de gelegenheid bent om langs te komen met je iPhone reparatie, dan zou je je toestel ook naar ons toe kunnen sturen. Het toestel is de volgende dag bij ons in huis, wordt gerepareerd en direct weer terug gestuurd. Ons advies is wel om je toestel altijd aangetekend of verzekerd naar ons toe te sturen.

Parkeren voor de deur
FooNZ is dus gemakkelijk te bereiken vanuit Waalwijk en parkeren kan recht voor de deur, voldoende gelegenheid en het is geheel gratis. Net als de koffie!