iPhone 6

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

17 producten

per pagina
 1. Software update of herstel
  € 35,00
 2. Waterschade
  € 59,00
 3. Onderzoek
  € 29,00
 4. iPhone 6 Scherm Reparatie
  € 49,00
 5. iPhone 6 Behuizing
  € 89,00
  Niet op voorraad
 6. iPhone 6 Batterij
  € 49,00
 7. iPhone 6 Homeknop
  € 39,00
 8. iPhone 6 Camera achter
  € 49,00
 9. iPhone 6 Camera voor
  € 49,00
 10. iPhone 6 Oorspeaker
  € 39,00
 11. iPhone 6 Aan/uit knop
  € 59,00
 12. iPhone 6 Volumeknop
  € 59,00
 13. iPhone 6 Laad connector
  € 49,00
 14. iPhone 6 Microfoon
  € 49,00
 15. iPhone 6 Hoofdtelefoon
  € 49,00
 16. iPhone 6 Mute knop
  € 59,00
 17. iPhone 6 Muziekluidspreker
  € 39,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

17 producten

per pagina

iPhone 6 reparatie
iPhone 6 reparatie

2014 is het jaar de intrede van de iPhone 6. Een revolutie in het iPhone landschap. Met mooie rondingen en vooral zijn nieuwe formaat is er een nieuwe weg in geslagen. Iets groten maar toch ligt de iPhone lekker in de hand en geniet je van de snelheid van de A8 processor met 1 GB werkgeheugen die de iPhone 6 in huis heeft. Naast het mooie design van de iPhone, maak je met de vernieuwde camera waanzinnig scherpe foto's. Echter een ongeluk zit in een klein hoekje. Je laat per ongeluk je telefoon vallen en je denkt met de schrik vrij te komen want er zit geen barst in je glas. Je stopt je iPhone snel weer in je zak. Dezelfde avond kom je er toch achter dat je front camera niet meer goed functioneert. Je ''selfie'' camera is kapot! Met een iPhone 6 frontcamera reparatie bij FooNZ kun je snel weer de mooiste selfies maken.

De reparateurs van FooNZ hebben vanaf 2011 ervaring met smartphone reparatie en kunnen daarom vrijwel elk defect oplossen, dus denk hierbij ook aan een iPhone 6 frontglas reparatie. iPhone 6 oorspeaker reparatie of het vervangen van een iPhone 6 lightning aansluiting. Heb je vragen over een reparatie dan kun je altijd contact met ons op nemen of gewoon langs komen in Nieuwkuijk. Hier krijg je vakkundig en eerlijk advies van de monteurs zelf.

iPhone 6 problemen
Functioneert je iPhone niet meer zoals je gewend bent maar heb je geen idee wat er kapot is, kom dan maar naar Nieuwkuijk! FooNZ onderzoekt kosteloos waar de klacht vandaan komt. Terwijl onze ervaren reparateurs je iPhone 6 repareren, kun je in onze wachtruimte genieten van een kopje koffie of thee. FooNZ repareert je iPhone 6 met precisie en met de beste of zelfs originele iPhone 6 parts waardoor je smartphone weer aan zal voelen als nieuw. Voor vrijwel alle iPhone 6 reparaties ben je bij FooNZ aan het juiste en vertrouwde adres.

Duidelijke garantievoorwaarden
Bij FooNZ hoef je je geen zorgen te maken over de garantie van je reparatie. Bij FooNZ krijg je namelijk tot wel een jaar garantie op je iPhone 6 reparatie doordat de kwaliteit van de gebruikte onderdelen ontzettend hoog is. Voor de volledige garantievoorwaarden, kun je rustig onze uitgebreide garantie pagina lezen

Klaar terwijl je wacht
De monteurs van FooNZ begrijpen dat een defecte iPhone 6 niet praktisch voor je is en snel gerepareerd moet worden. Daarom bieden wij onze 30 of vaak zelfs 20 minuten reparatie service aan. Een afspraak maken hoeft niet bij FooNZ, je kunt gewoon binnen lopen. Daarnaast kun je bij ons gratis voor de deur parkeren.

Waarom je iPhone 6 repareren bij FooNZ?

 • Gratis parkeren voor de deur
 • Reparatie klaar terwijl u wacht
 • Gemiddelde iPhone 6 reparatie klaar binnen 20 minuten
 • Je hoeft geen afspraak te maken
 • Eerlijk en deskundig advies

FooNZ, hét adres voor alle iPhone reparaties
Je iPhone 6 is bij FooNZ in goede zo niet de beste handen. Uiteraard ben je voor andere smartphone reparaties ook bij ons aan het juiste adres, want FooNZ fix't je iPhone!

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt contact op nemen via mail: klantenservice@foonz.nlof je kunt ons telefonisch bereiken: 073 851 45 43