Galaxy A Serie

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

18 producten

per pagina
 1. Software update of herstel
  € 35,00
 2. Waterschade
  € 59,00
 3. Onderzoek
  € 29,00
 4. Galaxy A3 Scherm
  € 99,00
 5. Galaxy A5 Scherm
  € 99,00
 6. Galaxy A8 Scherm
  € 149,00
 7. Galaxy A6 Scherm
  € 119,00
 8. Galaxy A9 Scherm
  € 149,00
 9. Galaxy A7 Scherm
  € 129,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

18 producten

per pagina

Samsung Galaxy A Serie
Met de Galaxy A Serie heeft Samsung een super middenklasser in handen; zéér complete toestellen voor een meer betaalbare prijs dan de grote broers en zussen met de letter S. Er werd al langer, voorafgaand aan de presentaties van de Galaxy S-modellen, gespeculeerd over een solide aluminium behuizing. En ineens is daar eind 2014 een compleet nieuwe lijn, met deze langverwachte aluminium behuizing. Zowel de Galaxy A3, A5 en A7 zien hiervan voorzien. Ze verschillen allemaal iets in formaat, met de A3 als de kleinste van het stel. De schermen van de Galaxy A zijn SUPER Amoled en prima gezien de prijs/kwaliteit verhouding, alleen nog wel even zo kwetsbaar als de andere toestellen van Samsung. Een jaar later wordt de A serie een vervolg geven met de A3(2016), de A5(2016) en de A7(2016). Bij deze toestellen is de achterkant (weer) van glas gemaakt. En in het begin van 2017 is daar, niet echt verrassend, dezelfde A lijn maar dan in de "2017" variant. In 2018 is het anders, want dan komt Samsung met de A6(2018) en de A8(2018).

Alle Samsung Galaxy A serie toestellen hebben één ding gemeen; Wanneer je het toestel laat vallen dan is de kans groot dat je scherm sneuvelt. Gelukkig is er een goed en vertrouwd adres; FooNZ in Nieuwkuijk, langs de A59.

Galaxy A serie problemen
Zijn de foto's van jouw Galaxy A3 wazig of valt de wifi ontvangst van je Galaxy A5 weleens weg? Geeft je Galaxy A7 een onverstaanbaar geluid tijdens het bellen? Bij FooNZ weten ze wel raad met je problemen. FooNZ repareert je Samsung Galaxy A altijd met originele en zeer hoogwaardige onderdelen. Hierdoor wordt je Samsung op de best mogelijke manier gemaakt en kan deze er weer even tegen. Je kan dus met een gerust hart in Nieuwkuijk bij FooNZ aankloppen.

Duidelijke garantievoorwaarden
FooNZ is in 2017 door Uneto-VNI gecertificeerd en dat is niet zomaar! FooNZ gaat duidelijk om met jou als klant; er wordt open gecommuniceerd over je reparatie. Wijkt er onverhoopt iets af van wat tevoren is afgesproken? We brengen je eerst op de hoogte, geen verrassingen! En er is altijd een toestel te leen mocht je dit graag willen. Ook krijg je bij FooNZ tot wel twaalf maanden garantie op je Galaxy A reparatie. Dat kan alleen als we zeker zijn van onze zaak en we kennis hebben van de kwaliteit van onze onderdelen. Heb je een vraag over onze garantievoorwaarden? Check vooral even onze uitgebreide garantie pagina!

Klaar terwijl je wacht
Bij FooNZ weten ze dat jij als zakelijke, maar dit geldt zeker ook voor de particuliere klant, niet meer zonder telefoon kan. Een afspraak maken hoeft dan eigenlijk ook niet bij FooNZ. Toch kan dit wel handig zijn wanneer je bijvoorbeeld snel wil worden geholpen of wanneer je zeker wil weten dat jouw onderdeel bij ons op voorraad is. Vaak is een reparatie al met een half uurtje weer voor je klaar. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid bij ons voor de deur in Nieuwkuijk.

Waarom je Galaxy A serie repareren bij FooNZ?

 • Eerlijk en deskundig advies van gecertificeerde mensen
 • Vaak klaar terwijl je wacht
 • Gemiddelde Galaxy A reparatie al klaar binnen 30 minuten
 • Afspraak is niet per se nodig, wandel gewoon eens binnen
 • Voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur

FooNZ, hét adres voor alle Samsung reparaties
Jouw Galaxy A is bij FooNZ in vertrouwde handen. Natuurlijk ben je voor andere smartphone reparaties ook bij ons aan het juiste adres, want FooNZ repareert bijna ieder type smartphone!

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt contact op nemen via mail: klantenservice@foonz.nl of je kunt ons telefonisch bereiken: 073 - 851 45 43

Gewoon goed geregeld!