Galaxy Note

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
 1. Software update of herstel
  € 35,00
 2. Waterschade
  € 59,00
 3. Onderzoek
  € 29,00
 4. Galaxy Note Scherm
  € 179,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina

Samsung Galaxy Note
Met de introductie van de Galaxy Note werd Samsung min of meer voor gek verklaard; welke fabrikant brengt nu een toestel op de markt met zo'n groot scherm? Er kwam eigenlijk een soort kruising tussen een phone en een tablet, vandaar ook wel de naam "phablet". Toch werd de Galaxy Note een groot succes. Met een 5,3 inch schermdiagonaal zette Samsung in 2011 duidelijk een trend in welke in 2012 als vanzelfsprekend werd voortgezet met de Note 2. Met een speciale Stylus Pen waren deze toestellen zeer gebruiksvriendelijk en kon er makkelijk bijvoorbeeld mee op het internet worden gesurft. Met de Galaxy Note serie heeft Samsung een krachtig product op de markt gebracht. Het succes werd vervolgd met de volgende modellen; Note 3 in 2013, Note 4 in 2014, Note 5 in 2015, Note 7 in 2016, Note 8 in 2017 en Note 9 in 2018. Zoals je ziet is Note 6 door Samsung overgeslagen, maar dit is bewust gedaan om met de Note 7 synchroon te lopen aan de Galaxy S7. Overigens is het voor de Note 7 niet heel erg goed afgelopen omdat wegens een fout in de batterij, dit toestel uit de markt gehaald is.

Het loopt sowieso met bijna iedere Galaxy Note niet zo goed af, wanneer je het toestel bijvoorbeeld per ongeluk laat vallen. Vanwege zijn grote scherm is het toestel namelijk erg kwetsbaar. Gelukkig is er een goed en vertrouwd adres voor al je Galaxy Note reparaties; FooNZ in Nieuwkuijk, langs de A59.

Galaxy Note problemen
Heb je geen beeld meer op je Galaxy Note 5 of is de accu van je Galaxy Note 8 veel te snel leeg? Is je Galaxy Note 9 constant naar de wifi verbinding aan het zoeken? FooNZ weet wel raad met je Galaxy Note, want dankzij hun jarenlange ervaring repareren zij je Galaxy Note binnen een handomdraai. Er worden originele Samsungonderdelen gebruikt en er zit altijd garantie op je reparatie. Hierdoor wordt je Note super netjes in orde gemaakt en kan je er weer volledig op vertrouwen. Je kan dus met een gerust hart bij FooNZ in Nieuwkuijk aankloppen.

Duidelijke garantievoorwaarden
FooNZ is gecertificeerd en wel door brancheorganisatie Uneto-VNI. Voorzien van dit waardevolle keurmerk staat FooNZ garant voor vele zaken; er wordt bijvoorbeeld open gecommuniceerd over de status van je reparatie. Wijkt er onverhoopt iets af van wat tevoren is afgesproken? We brengen je eerst op de hoogte, geen verrassingen! En er is altijd een toestel te leen mocht je niet zonder kunnen. Ook krijg je bij FooNZ tot wel twaalf maanden garantie op de reparatie van je Galaxy Note. Dat kan alleen als we zeker zijn van onze zaak en we kennis hebben van de kwaliteit van onze onderdelen. Mochten er vragen zijn omtrent de garantie op je reparatie, check dan vooral even de uitgebreide garantie pagina!

Klaar terwijl je wacht
Bij FooNZ weten ze dat jij als particuliere of zakelijke klant, niet meer zonder telefoon kan. Je kan dan ook bijna altijd direct worden geholpen; een afspraak maken hoeft eigenlijk ook niet bij FooNZ. Toch kan dit wel handig zijn wanneer je bijvoorbeeld op een specifiek tijdstip wil worden geholpen of wanneer je zeker wil weten dat jouw onderdeel bij ons op voorraad is. Vaak is een reparatie al met een half uurtje weer voor je klaar. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid bij ons voor het pand in Nieuwkuijk.

Waarom je Galaxy Note repareren bij FooNZ?

 • Eerlijk en deskundig advies van betrokken mensen
 • Meestal klaar terwijl je wacht
 • Gemiddelde Galaxy Note al klaar binnen 30 minuten
 • Afspraak is niet per se nodig, wandel gewoon eens binnen
 • Voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur

FooNZ, hét adres voor alle Samsung reparaties
Jouw Galaxy Note is bij FooNZ in echte vertrouwde handen. Natuurlijk ben je voor andere smartphone reparaties ook bij ons aan het juiste adres, want FooNZ repareert bijna ieder type smartphone!

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt contact op nemen via mail: klantenservice@foonz.nl of je kunt ons telefonisch bereiken: 073 - 851 45 43