Galaxy S9 Plus

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
 1. Software update of herstel
  € 35,00
 2. Waterschade
  € 59,00
 3. Onderzoek
  € 29,00
 4. Galaxy S9 Plus G965F Scherm
  € 269,00
 5. Galaxy S9 Plus Achterkant
  € 69,00
 6. Galaxy S9 Plus Batterij
  € 69,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina

Samsung Galaxy S9 Plus reparatie
Net als de S9 wordt ook de Galaxy S9 Plus in februari 2018 aan de wereld kenbaar gemaakt. De S9 Plus is een echte krachtpatser met een schermdiagonaal van maarliefst 6,2". Onder de motorkap zit een snelle Exynos 9810 Octa-processor en 6GB RAM-geheugen, welke zonder enige moeite prachtige beelden kan vastleggen en tal van applicaties tegelijk kan draaien. Maar wat wanneer je Galaxy S9 Plus op de grond valt en je scherm ligt in gruzelementen? FooNZ is in staat om je Samsung Galaxy S9 Plus scherm binnen 45 minuten voor je te vervangen. Is de camera defect of laat de capaciteit van je accu te wensen over? Bij FooNZ ben je voor deze Samsung Galaxy S9 Plus reparaties aan het juiste adres.

Galaxy S9 Plus problemen
Kun je je gesprekspartner slecht horen of valt het bereik van je provider steeds weg?! De mensen van FooNZ herleiden snel de klacht. Wanneer een van onze ervaren medewerkers je Galaxy S9 Plus aan het repareren is, kun je genieten van een kopje koffie of thee en je kan zelfs meekijken in jouw toestel. FooNZ repareert je Samsung Galaxy S9 Plus altijd met originele onderdelen uit de stal van Samsung zelf. Hierdoor gaat je Galaxy S9 Plus weer als nieuw met je mee naar buiten. Voor ongeveer alle Galaxy S9 Plus reparaties ben je bij FooNZ aan hét betrouwbare adres.

Duidelijke garantievoorwaarden
FooNZ is in 2017 door Uneto-VNI gecertificeerd als erkend reparateur en gaat transparant om met jou als klant; er wordt duidelijk met je gecommuniceerd over jouw reparatie. Bij FooNZ krijg je een jaar garantie op je Galaxy S9 Plus reparatie omdat er louter met originele Samsungonderdelen gewerkt wordt. Alle beeldschermen komen namelijk in official Samsung-packs binnen. Voor de uitgebreide garantievoorwaarden kun je altijd de garantiepagina checken.

Klaar terwijl je wacht
De specialisten van FooNZ weten maar al te goed dat het gebrek aan een smartphone niet handig is vandaag de dag. Daarom doen ze er alles aan om je Galaxy S9 Plus zo snel mogelijk voor je klaar te hebben. Een afspraak maken hoeft eigenlijk niet bij FooNZ, maar kan toch wel handig zijn wanneer je bijvoorbeeld snel wil worden geholpen. Voor nog meer zekerheid, bel je even of het juiste onderdeel voorradig is. Parkeren voor de deur is geen enkel probleem; er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij ons voor de deur in Nieuwkuijk.

Waarom je Galaxy S9 Plus repareren bij FooNZ?

 • Deskundig advies van een erkend reparateur
 • Vaak klaar terwijl je wacht
 • Gemiddelde Galaxy S9 Plus reparatie gereed binnen 45 minuten
 • Afspraak is vaak niet nodig
 • Voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur

FooNZ, hét adres voor alle Samsung reparaties
Je Galaxy S9 Plus is bij FooNZ in zeer goede handen. Natuurlijk ben je voor andere smartphone reparaties ook aan het juiste adres, want FooNZ repareert bijna iedere smartphone!

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt contact op nemen via mail: klantenservice@foonz.nl of je kunt ons telefonisch bereiken: 073 - 851 45 43

Gewoon goed geregeld!