iPhone Xs

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

per pagina
 1. Software update of herstel
  € 35,00
 2. Waterschade
  € 59,00
 3. Onderzoek
  € 29,00
 4. iPhone Xs Scherm
  € 119,00
 5. iPhone Xs Behuizing
  € 249,00
 6. iPhone Xs Achterglas Reparatie
  € 149,00
 7. iPhone Xs Batterij
  € 99,00
 8. iPhone Xs Camera achter
  € 119,00
 9. iPhone Xs Camera voor
  € 79,00
 10. iPhone Xs Oorspeaker
  € 89,00
 11. iPhone Xs Aan/uit knop
  € 99,00
 12. iPhone Xs Volumeknop
  € 99,00
 13. iPhone Xs Laad connector
  € 99,00
 14. iPhone Xs Mute Knop
  € 99,00
 15. iPhone Xs Microfoon
  € 99,00
 16. iPhone Xs Muziekluidspreker
  € 79,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

per pagina

iPhone Xs reparatie
In september 2018 wordt op het jaarlijks Apple event weer de nieuwe iPhone gepresenteerd. Natuurlijk zijn de verwachtingen weer hooggespannen bij alle Apple fanaten na het succes van de iPhone X .Of het de iPhone Xs zou worden of de iPhone XI werd nu weer duidelijk. De iPhone Xs is een feit en op het eerste gezicht lijkt het toestel identiek aan de voorganger, de iPhone X. En dat is deze kanjer ook, behalve dan wat onder de motorkap zit. De iPhone Xs is met zijn A12 Bionic Chip-setting en 4Gb RAM geheugen weer sneller dan alle anderen. Wat niet anders is, is de kwetsbaarheid, want stel je voor dat je iPhone Xs van het een op andere moment niet meer wireless wil laden omdat er door een val een grote barst in de glazen achterkant zit. Het draadloos laadsysteem bevindt namelijk rechtstreeks aan de binnenzijde op de achterkant. Wat nu?? Of ondanks de IP-68 certificering is er toch vocht in het toestel gekomen? Bij FooNZ hebben we vaak snel de oplossing voor je.

Onze mensen hebben veel ervaring en kunnen snel nagaan of je iPhone Xs valt te repareren. Het scherm vervangen van de iPhone Xs of waterschadereiniging is voor ons geen probleem. Gemiddeld duurt een schermreparatie van de iPhone Xs bij ons 45 minuten. Ook wanneer de batterij van de iPhone Xs niet meer doet wat je ervan mag verwachten, dan is deze bij ons vaak binnen een half uurtje al vervangen. Heb je andere vragen over een reparatie dan kun je ons altijd bellen of gewoon langs komen in Nieuwkuijk. Hier krijg je altijd eerlijk en betrouwbaar advies van een van onze specialisten.

iPhone Xs problemen
Is de camera van je iPhone Xs niet scherp meer of heb je vaak slecht bereik thuis! De reparateurs van FooNZ onderzoeken kosteloos waar de klacht vandaan komt. Terwijl onze ervaren monteurs je iPhone Xs repareren, kun je genieten van een verse kop koffie of thee en zelfs meekijken met de reparatie(s). FooNZ repareert je iPhone Xs met hoogwaardige zo niet originele onderdelen waardoor je iPhone Xs weer als hagelnieuw met je mee naar huis gaat. Voor alle iPhone Xs reparaties ben je bij FooNZ aan het juiste en meest betrouwbare adres.

Duidelijke garantievoorwaarden
FooNZ is door Uneto-VNI gecertificeerd in 2017, gaat eerlijk en transparant te werk en communiceert open met jou als klant. Bij FooNZ krijg je tot 12 maanden garantie op je iPhone Xs reparatie doordat de kwaliteit van de gebruikte onderdelen de hoogst mogelijke is. Voor de volledige garantievoorwaarden, kun je altijd onze garantie pagina raadplegen.

Klaar terwijl je wacht
De monteurs van FooNZ snappen als geen ander dat een kapotte iPhone Xs niet handig voor je is en dat snelle reparatie wenselijk is. Vaak is een reparatie al binnen 45 minuten weer voor je gereed. Een afspraak maken hoeft niet bij FooNZ, je kunt gewoon binnen lopen, ook voor vrijblijvend advies. Wil je toch per se direct worden geholpen, het kans soms druk zijn, dan is een belletje van tevoren altijd handig. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij ons voor de deur in Nieuwkuijk.

Waarom je iPhone Xs repareren bij FooNZ?
Eerlijk en deskundig advies
Klaar terwijl je wacht
Gemiddelde iPhone Xs reparatie klaar binnen 30 minuten
Afspraak is niet nodig
Voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur

FooNZ, hét adres voor alle iPhone reparaties
Je iPhone Xs is bij FooNZ in goede zo niet de beste handen. Natuurlijk ben je voor andere smartphone reparaties ook bij ons aan het juiste adres, want FooNZ repareert bijna iedere smartphone!

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt contact op nemen via mail: klantenservice@foonz.nl of je kunt ons telefonisch bereiken: 073 851 45 43