iPhone Xr

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

per pagina
 1. Software update of herstel
  € 35,00
 2. Waterschade
  € 59,00
 3. Onderzoek
  € 29,00
 4. iPhone Xr Scherm
  € 129,00
 5. iPhone Xr Behuizing
  € 229,00
 6. iPhone Xr Achterglas Reparatie
  € 159,00
 7. iPhone Xr Batterij
  € 79,00
 8. iPhone Xr Camera achter
  € 109,00
 9. iPhone Xr Camera voor
  € 59,00
 10. iPhone Xr Oorspeaker
  € 59,00
 11. iPhone Xr Aan/uit knop
  € 109,00
 12. iPhone Xr Volumeknop
  € 109,00
 13. iPhone Xr Laad connector
  € 89,00
 14. iPhone Xr Mute Knop
  € 109,00
  Niet op voorraad
 15. iPhone Xr Microfoon
  € 109,00
 16. iPhone Xr Muziekluidspreker
  € 49,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

per pagina

iPhone Xr reparatie
Na de release van de knaller iPhone X, welke Apple vanwege het 10 jarig bestaan van de iPhone (Romeinse cijfer X) in 2017 lanceerde, komt Apple in het najaar van 2018 o.a. met de iPhone Xr. Deze iPhone, die als 'budget' uitvoering van de iPhone Xs wordt gebracht, moet een betaalbare variant gaan opleveren in het Apple geweld. Qua design borduurt Apple voort op de voorganger iPhone X. De Apple iPhone Xr heeft een iets groter scherm, namelijk een prachtig 6,1" all-screen IPS-LCD display met multi touch. Deze iPhone is dus weer wat groter dan zijn voorganger maar dat mag de pret zeker niet drukken. Hoe vervelend is het wanneer je iPhone Xr valt en je achterkant is kapot? Of wanneer je denkt dat de iPhone Xr de val heeft overleefd maar er zit toch een barst aan de voorzijde of in de cameralens aan de achterzijde? Het toestel is spatwaterdicht volgens de IP67 norm maar een val in het toilet heeft onverhoopt waterschade aangericht? Bij FooNZ kunnen we ze vaak al heel snel helpen.

De reparateurs van FooNZ hebben de nodige ervaring en kunnen snel analyseren om zo tot een oplossing te komen. Wanneer je batterij ondermaats presteert of de val uit de broekzak heeft toch een barst opgeleverd, dan kunnen onze ervaren monteurs je al snel uit de brand helpen. Wanneer je vragen over een reparatie hebt dan kun je altijd contact met ons op nemen of gewoon langs komen in Nieuwkuijk. Hier krijg je vakkundig en eerlijk advies van een van onze mensen.

iPhone Xr problemen
Wanneer je iPhone Xr niet meer naar behoren werkt maar heb je geen idee wat er kapot is, kom dan maar naar Nieuwkuijk! Onze mensen onderzoeken kosteloos waar de klacht vandaan komt. Terwijl onze ervaren reparateurs je prachtige iPhone Xr repareren, kun je in onze wachtruimte genieten van een kop koffie of thee. FooNZ repareert je iPhone X met originele iPhone X onderdelen waardoor je smartphone weer aan zal voelen als nieuw. Ook met een A+ scherm functioneert je iPhone Xr na reparatie weer als tevoren. Voor alle iPhone Xr reparaties ben je bij FooNZ aan het juiste en meest vertrouwde adres.

Duidelijke garantievoorwaarden
Bij FooNZ hoef je je geen zorgen te maken over de garantie op je reparatie. FooNZ is een Uneto-VNI gecertificeerd bedrijf en gaat eerlijk en transparant te werk. Bij FooNZ krijg je tot een jaar garantie op je iPhone Xr reparatie doordat de kwaliteit van de gebruikte onderdelen de hoogst mogelijke is. Voor de volledige garantievoorwaarden, kun je onze garantie pagina raadplegen.

Klaar terwijl je wacht
De monteurs van FooNZ begrijpen dat een defecte iPhone Xr natuurlijk weer snel gemaakt moet worden en dat snelle reparatie een pre is. Daarom kunnen wij je toestel vaak al binnen 45 minuten van een ander scherm voorzien, mocht deze kapot zijn. Een afspraak maken hoeft niet bij FooNZ, je kunt gewoon binnen lopen. Wil je per se direct worden geholpen dan is een belletje van tevoren altijd handig. Daarnaast kun je bij ons gratis voor de deur parkeren.

Waarom je iPhone Xr repareren bij FooNZ?
Gratis parkeren voor de deur
Reparatie klaar terwijl u wacht
Gemiddelde iPhone Xr reparatie klaar binnen 45 minuten
Je hoeft geen afspraak te maken
Eerlijk en deskundig advies

FooNZ, hét adres voor alle iPhone reparaties
Je iPhone Xr is bij FooNZ in goede zo niet de allerbeste handen. Uiteraard ben je voor andere smartphone reparaties ook bij ons aan het juiste adres, want FooNZ repareert bijna iedere smartphone!

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt contact op nemen via mail: klantenservice@foonz.nl of je kunt ons telefonisch bereiken: 073 851 45 43