iPhone 7

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

per pagina
 1. iPhone 7 Scherm Reparatie
  € 69,00
 2. Software update of herstel
  € 35,00
 3. Waterschade
  € 59,00
 4. Onderzoek
  € 29,00
 5. iPhone 7 Behuizing
  € 149,00
 6. iPhone 7 Camera achter
  € 89,00
 7. iPhone 7 Batterij
  € 69,00
 8. iPhone 7 Camera voor
  € 79,00
 9. iPhone 7 Oorspeaker
  € 49,00
 10. iPhone 7 Aan/uit knop
  € 79,00
 11. iPhone 7 Volumeknop
  € 79,00
 12. iPhone 7 Laad connector
  € 79,00
 13. iPhone 7 Microfoon
  € 79,00
 14. iPhone 7 Mute Knop
  € 79,00
 15. iPhone 7 Muziekluidspreker
  € 59,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

per pagina

iPhone 7 reparatie
iPhone 7 reparatie

Daar is 'ie' dan eind 2016! De langverwachte nieuwe iPhone 7. Alles werkt nog sneller, en ook de batterij gaat weer wat langer mee. Ook beide camera's hebben een upgrade gehad. Dit vraagt veel vermogen van het toestel en dit kan op den duur slijtage aan de batterij veroorzaken. De klachten hiervan zijn; het snel moeten opladen van het toestel, het toestel wordt warm of het toestel laadt slecht op. Met een iPhone 7 batterij reparatie van FooNZ ben je van al je batterij klachten af.

Naast de batterij is de camera indrukwekkend verbeterd ten opzichte van de iPhone 6s. Echter, doordat de iPhone 7 camera uitsteekt is het toestel niet vlak aan de achterzijde en is de lens bij een eventuele val extra kwetsbaar. Er zijn natuurlijk nog meer problemen waardoor u toestel niet meer na behoren functioneert. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een defecte oorspeaker. De klachten hiervan zijn vooral dat je tijdens het bellen niets meer hoort. De oorzaak van een defecte oorspeaker kan onder andere stof zijn. Een bezoek aan FooNZ kan je helpen. De meeste problemen worden binnen 30 minuten opgelost.

iPhone 7 problemen
Functioneert je iPhone 7 niet meer zoals je gewend bent maar heb je geen idee wat er kapot is, kom dan maar naar Nieuwkuijk! FooNZ onderzoekt kosteloos waar de klacht vandaan komt. Terwijl onze ervaren reparateurs je iPhone 7 onder handen hebben, kun je in onze wachtruimte genieten van een kop koffie of thee. FooNZ repareert je iPhone 7 met de beste, of indien beschikbaar, met originele iPhone SE onderdelen waardoor je smartphone weer aan zal voelen als nieuw. Voor praktisch alle iPhone 7 reparaties ben je bij ons aan het juiste adres.

Duidelijke garantievoorwaarden
Bij FooNZ hoef je je geen zorgen te maken over de garantie van je reparatie. Bij FooNZ krijg je namelijk tot wel een jaar garantie op je iPhone 7 reparatie doordat de kwaliteit van de gebruikte onderdelen de allerhoogste is. Voor de volledige garantievoorwaarden, zie onze garantie pagina elders op de site.

Klaar terwijl je wacht
De specialisten van FooNZ begrijpen dat een defecte iPhone 7 niet praktisch voor je is en snel gerepareerd moet worden. Daarom bieden wij onze 30 of vaak zelfs 20 minuten reparatie service aan. Een afspraak maken hoeft niet bij FooNZ, je kunt gewoon binnen lopen. Daarnaast kun je bij ons gratis voor de deur parkeren.

Waarom je iPhone 7 repareren bij FooNZ?

 • Gratis parkeren voor de deur
 • Reparatie klaar terwijl u wacht
 • Gemiddelde iPhone 7 reparatie klaar binnen 20 minuten
 • Je hoeft geen afspraak te maken
 • Eerlijk en deskundig advies

FooNZ, hét adres voor alle iPhone reparaties
Je iPhone 7 is bij FooNZ in goede zo niet de beste handen. Uiteraard ben je voor andere smartphone reparaties ook bij ons aan het juiste adres, want FooNZ repareert je iPhone in no-time!

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt contact op nemen via mail: klantenservice@foonz.nl of je kunt ons telefonisch bereiken: 073 851 45 43