iPhone 6S Plus

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

17 producten

per pagina
 1. Software update of herstel
  € 35,00
 2. Waterschade
  € 59,00
 3. Onderzoek
  € 29,00
 4. iPhone 6s Plus Scherm
  € 69,00
 5. iPhone 6s Plus Behuizing
  € 129,00
 6. iPhone 6s Plus Batterij
  € 59,00
 7. iPhone 6s Plus Homeknop
  € 39,00
 8. iPhone 6s Plus Camera achter
  € 79,00
 9. iPhone 6s Plus Camera voor
  € 49,00
 10. iPhone 6s Plus Oorspeaker
  € 39,00
 11. iPhone 6s Plus Aan/uit knop
  € 59,00
 12. iPhone 6s Plus Volumeknop
  € 59,00
 13. iPhone 6s Plus Laad connector
  € 49,00
 14. iPhone 6s Plus Microfoon
  € 49,00
 15. iPhone 6s Plus Hoofdtelefoon
  € 49,00
 16. iPhone 6s Plus Mute knop
  € 59,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

17 producten

per pagina

iPhone 6s Plus reparatie
iPhone 6s Plus reparatie

Eind 2015 is het moment daar dat de splinternieuwe iPhone 6s Plus wordt geïntroduceerd. Een update van het jaar eerder verschenen model iPhone 6 Plus! Uiterlijk zijn er haast geen veranderingen te bespeuren. In het binnenwerk is wel het een en ander aangepast. De nieuwe A9 64-bit processor is een veel sneller dan voorheen, met name door 2 GB RAM geheugen die het toestel bezit. Ook de camera is beter en het scherm is uitgerust met een zogeheten 3D functionaliteit, waardoor het andere eigenschappen van bijvoorbeeld een app aangeeft, wanneer het scherm 'harder' wordt ingedrukt. Een pop-up geeft verschillende functies weer.

Doordat er weer geavanceerde functies zijn toegevoegd, neemt de kwetsbaarheid ook toe. Een val kan naast een gebarsten scherm ook zorgen dat er intern zaken beschadigen. Een camera die niet meer scherp stelt is natuurlijk hartstikke vervelend. Aarzel niet en kom naar ons in Nieuwkuijk. Bij FooNZ hebben we vaak snel gezien waar de klacht vandaan komt en weten we dit te herstellen. De meeste problemen worden binnen 30 minuten opgelost.

iPhone 6s Plus problemen
Functioneert je iPhone 6s Plus niet meer zoals je gewend bent en heb je geen idee wat er kapot is, kom dan maar naar Nieuwkuijk! FooNZ onderzoekt vakkundig waar de klacht vandaan komt. Terwijl onze ervaren reparateurs je iPhone 6s Plus onder handen hebben, kun je in onze ruime ontvangstruimte genieten van een tijdschrift en een kop koffie of thee. FooNZ repareert je iPhone 6s Plus met de beste, of indien beschikbaar, met originele iPhone 6s Plus onderdelen waardoor je smartphone weer aan zal voelen als nieuw. Voor praktisch alle iPhone reparaties ben je bij ons aan het juiste adres.

Duidelijke garantievoorwaarden
Bij FooNZ hoef je je geen zorgen te maken over de garantie van je reparatie. Bij FooNZ krijg je namelijk tot wel een jaar garantie op je iPhone 6s Plus reparatie doordat de kwaliteit van de gebruikte onderdelen de beste is. Voor de volledige garantievoorwaarden, zie onze garantie pagina op de site.

Klaar terwijl je wacht
De specialisten van FooNZ begrijpen dat een kapotte iPhone 6s Plus niet bepaald handig voor je is en vaak snel gerepareerd moet worden. Daarom bieden wij onze 30 of vaak zelfs 20 minuten reparatie service aan. Een afspraak maken hoeft niet bij FooNZ, je kunt gewoon binnen lopen. Daarnaast kun je bij ons gratis voor de deur parkeren.

Waarom je iPhone 6s Plus repareren bij FooNZ?

 • Gratis parkeren voor de deur
 • Reparatie klaar terwijl u wacht
 • Gemiddelde iPhone 6s Plus reparatie klaar binnen 20 minuten
 • Je hoeft geen afspraak te maken
 • Eerlijk en deskundig advies

FooNZ, hét adres voor alle iPhone reparaties
Je iPhone 6s Plus is bij FooNZ in goede, eigenlijk in debeste handen. Uiteraard ben je voor andere smartphone reparaties ook bij ons aan het juiste adres, want FooNZ repareert je iPhone binnen de kortste keren!

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt contact op nemen via mail: klantenservice@foonz.nl of je kunt ons telefonisch bereiken: 073 851 45 43