Galaxy S9

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
 1. Software update of herstel
  € 35,00
 2. Waterschade
  € 59,00
 3. Onderzoek
  € 29,00
 4. Galaxy S9 G960F Scherm
  € 235,00
 5. Galaxy S9 Achterkant
  € 69,00
 6. Galaxy S9 Batterij
  € 69,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina

Samsung Galaxy S9 reparatie
Februari 2018 is de maand dat Samsung haar nieuwe Galaxy S9 presenteert. De opvolger van de S8 van een jaar eerder, is uiterlijk eigenlijk veelal hetzelfde. Maar met de prachtige kleuren van het 5,8" infinity scherm weet Samsung toch weer de show te stelen. De Galaxy S9 heeft een krachtige Octa-processor en 4GB RAM geheugen, welke met gemak de strijd aankan met de "vlaggenschepen" van de grote concurrenten. Maar hoe vervelend is het wanneer je problemen ervaart met je Galaxy S9? Of wat te doen wanneer je scherm breekt? FooNZ is in staat om elk mankement aan je Samsung Galaxy S9 binnen de kortste keren voor je te vinden en belangrijker nog, in staat om het op te lossen. Is de camera onscherp of heeft je batterij niet meer voldoende capaciteit? Bij FooNZ ben je voor al je Samsung Galaxy S9 reparaties aan het juiste adres. Al onze reparaties staan hierboven mooi opgesomd; staat jouw reparatie er niet bij? Bel ons gerust.

Galaxy S9 problemen
Heb je thuis slecht wifi- of gsm-bereik of ben je slecht te verstaan?! De reparateurs van FooNZ onderzoeken vlug waar de klacht vandaan komt en als een van onze ervaren medewerkers je Galaxy S9 fixt, kun jij genieten van een kop koffie of thee en zelfs meekijken met jouw reparatie(s). FooNZ repareert je Samsung Galaxy S9 altijd met originele onderdelen. Hierdoor gaat je Galaxy S9 weer als nieuw met je mee naar huis. Voor alle Galaxy S9 reparaties ben je bij FooNZ aan het juiste en meest betrouwbare adres.

Duidelijke garantievoorwaarden
FooNZ is in 2017 door Uneto-VNI gecertificeerd en gaat transparant om met jou als klant; er wordt open met je gecommuniceerd over jouw reparatie. Bij FooNZ krijg je tot twaalf maanden garantie op je Galaxy S9 reparatie doordat de kwaliteit van de gebruikte onderdelen de hoogst mogelijke is, namelijk origineel. Voor de uitgebreide garantievoorwaarden zou je onze volledige garantie pagina kunnen raadplegen

Klaar terwijl je wacht
De reparateurs van FooNZ beseffen heel goed dat het gebrek aan een smartphone niet handig is vandaag de dag. Vaak is een reparatie al binnen 45 minuten weer voor je gereed. Een afspraak maken hoeft eigenlijk niet bij FooNZ, maar kan toch wel handig zijn wanneer je snel wil worden geholpen of wanneer je zeker wil weten dat jouw onderdeel voorradig is. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid bij ons voor de deur in Nieuwkuijk.

Waarom je Galaxy S9 repareren bij FooNZ?

 • Eerlijk en deskundig advies
 • Klaar terwijl je wacht
 • Gemiddelde Galaxy S9 reparatie klaar binnen 45 minuten
 • Afspraak is niet per se nodig
 • Voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur

FooNZ, hét adres voor alle Samsung reparaties
Je Galaxy S9 is bij FooNZ in goede, zo niet de beste handen. Natuurlijk ben je voor andere smartphone reparaties ook bij ons aan het juiste adres, want FooNZ repareert bijna iedere smartphone!

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt contact op nemen via mail: klantenservice@foonz.nl of je kunt ons telefonisch bereiken: 073 - 851 45 43

Gewoon goed geregeld!