Galaxy J Serie

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
 1. Software update of herstel
  € 35,00
 2. Waterschade
  € 59,00
 3. Onderzoek
  € 29,00
 4. Galaxy J1 Scherm
  € 65,00
 5. Galaxy J3 Scherm
  € 89,00
 6. Galaxy J5 Scherm
  € 85,00
 7. Galaxy J7 Scherm
  € 99,00
 8. Galaxy J6 Scherm
  € 95,00
 9. Galaxy J4+ Scherm
  € 95,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina

Samsung Galaxy J Serie
Ook voor de mensen die wat minder aan een telefoon willen uitgeven, of gewoonweg een minder geavanceerd toestel willen voor een nog meer betaalbare prijs, heeft Samsung een serie toestellen op de markt; een toestel uit de Galaxy J serie! De J staat voor 'Joy' en het moet een instapmodel in de smartphone wereld gaan betekenen. In 2013 is er al de Galaxy J, maar in 2015 komt Samsung met de Galaxy J1 en Galaxy J2, de Galaxy J5 en J7. Vanaf dat jaar wordt er elk jaar wel een nieuw model in de J serie geïntroduceerd tot in 2018 zelfs de nieuwe J6(2018) en de J8(2018). Eigenlijk hebben alle toestellen uit de J serie een zeer prima prijs/kwaliteit verhouding; de toestellen zijn redelijk tot zeer aardig uitgerust en de aankoopprijs begint al vanaf een kleine 100 euro. Voor de matige tot gewone smartphone gebruiker, een beetje bellen en whatsappen, is deze serie meer dan geschikt.

Maar valt je Samsung Galaxy J uit je broekzak, dan heb je wel een kans op een groot probleem, het LCD van je toestel heeft een barst en scherm doet niets meer. Samsung Galaxy J serie toestellen hebben één ding gemeen; Ze zijn zeer kwetsbaar bij valschade. Gelukkig is er een goed en vertrouwd adres; FooNZ in Nieuwkuijk, langs de A59.

Galaxy J serie problemen
Zijn de video's van jouw Galaxy J3 wazig of kraakt het geluid van je J5 oorspeaker of muziekspeaker voortdurend? Is je Galaxy J7 constant netwerk aan het zoeken? FooNZ weet wel raad met je Galaxy J serie en zij repareren je Samsung Galaxy J altijd met originele en zeer hoogwaardige onderdelen. Hierdoor wordt je Samsung super netjes in orde gemaakt en kan deze er zeker weer even tegenaan. Je kan dus met een gerust hart in Nieuwkuijk bij FooNZ aankloppen.

Duidelijke garantievoorwaarden
FooNZ is in onlangs door Uneto-VNI gecertificeerd. Voorzien van dit prachtige keurmerk gaat FooNZ duidelijk om met jou als klant; er wordt open gecommuniceerd over de status van je reparatie. Wijkt er onverhoopt iets af van wat tevoren is afgesproken? We brengen je eerst op de hoogte, geen verrassingen! En er is altijd een toestel te leen mocht je dit graag willen. Ook krijg je bij FooNZ tot wel twaalf maanden garantie op je Galaxy J reparatie. Dat kan alleen als we zeker zijn van onze zaak en we kennis hebben van de kwaliteit van onze onderdelen en reparaties. Heb je een vraag over onze garantievoorwaarden? Check vooral even onze uitgebreide garantiepagina!

Klaar terwijl je wacht
Bij FooNZ weten ze dat jij als zakelijke, maar dit geldt zeker ook voor de particuliere klant, niet meer zonder telefoon kan. Een afspraak maken hoeft dan eigenlijk ook niet bij FooNZ. Toch kan dit wel handig zijn wanneer je bijvoorbeeld snel wil worden geholpen of wanneer je zeker wil weten dat jouw onderdeel bij ons op voorraad is. Vaak is een reparatie al met een half uurtje weer voor je klaar. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid bij ons voor het pand in Nieuwkuijk.

Waarom je Galaxy J serie repareren bij FooNZ?

 • Eerlijk en deskundig advies van opgeleide mensen
 • Bijna altijd klaar terwijl je wacht
 • Gemiddelde Galaxy J reparatie al klaar binnen 30 minuten
 • Afspraak is niet per se nodig, wandel gewoon eens binnen
 • Voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur

FooNZ, hét adres voor alle Samsung reparaties
Jouw Galaxy J is bij FooNZ in echte vertrouwde handen. Natuurlijk ben je voor andere smartphone reparaties ook bij ons aan het juiste adres, want FooNZ repareert bijna ieder type smartphone!

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt contact op nemen via mail: klantenservice@foonz.nl of je kunt ons telefonisch bereiken: 073 - 851 45 43

Gewoon goed geregeld!