iPhone 7 Plus

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

per pagina
 1. Software update of herstel
  € 35,00
 2. Waterschade
  € 59,00
 3. Onderzoek
  € 29,00
 4. iPhone 7 Plus Scherm
  € 79,00
 5. iPhone 7 Plus Behuizing
  € 189,00
 6. iPhone 7 Plus Batterij
  € 69,00
 7. iPhone 7 Plus Camera achter
  € 109,00
 8. iPhone 7 Plus Camera voor
  € 79,00
 9. iPhone 7 Plus Oorspeaker
  € 69,00
 10. iPhone 7 Plus Aan/uit Knop
  € 99,00
 11. iPhone 7 Plus Volumeknop
  € 79,00
 12. iPhone 7 Plus Laad connector
  € 69,00
 13. iPhone 7 Plus Microfoon
  € 69,00
 14. iPhone 7 Plus Mute Knop
  € 79,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

per pagina

iPhone 7 Plus reparatie
iPhone 7 Plus reparatie

Tegelijk met kleine broer iPhone 7 wordt zoals verwacht ook iPhone 7 Plus op de markt gebracht! Alles werkt nog sneller, en ook de batterij gaat weer wat langer mee. Ook beide camera's hebben een upgrade gehad. De hoofdcamera is uitgerust met een dubbele lens waardoor je foto's nog meer realiteit krijgen. Dit vraagt veel vermogen van het toestel en dit kan op den duur slijtage aan de batterij veroorzaken. De klachten hiervan zijn; het snel moeten opladen van het toestel, het toestel wordt warm of het toestel laadt slecht op. Met een iPhone 7 Plus batterij reparatie van FooNZ ben je van al je batterij klachten af. FooNZ is een erkend elektrotechnisch reparatiebedrijf, een veilig idee toch?

Naast de batterij is de camera indrukwekkend verbeterd ten opzichte van de iPhone 6s Plus. Echter, doordat de iPhone 7 Plus camera uitsteekt is het toestel niet vlak aan de achterzijde en is de lens bij een eventuele val extra kwetsbaar. Er zijn natuurlijk nog meer problemen waardoor u toestel niet meer goed functioneert. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een defecte muziekspeaker. De klachten hiervan zijn vooral dat je de beltoon niet meer hoort. De oorzaak van een defecte muziekspeaker kan onder andere stof zijn. Een bezoek aan FooNZ gaat je helpen! De meeste problemen worden binnen 30 minuten opgelost.

iPhone 7 Plus problemen
Functioneert je iPhone 7 Plus niet meer zoals je gewend bent maar heb je geen idee wat er kapot is, kom dan maar naar Nieuwkuijk! FooNZ onderzoekt vlug waar de klacht vandaan komt. Terwijl onze ervaren reparateurs je iPhone 7 Plus onder handen hebben, kun je in onze wachtruimte genieten van een kopje koffie of thee en een tijdschrift. FooNZ repareert je iPhone 7 Plus met de beste, of indien beschikbaar, met originele iPhone SE onderdelen waardoor je smartphone weer als nieuw zal aanvoelen. Voor haast alle iPhone 7 Plus reparaties ben je bij ons aan het juiste adres.

Duidelijke garantievoorwaarden
Bij FooNZ hoef je je geen zorgen te maken over de garantie van je reparatie. Bij FooNZ krijg je namelijk tot wel een 12 maanden garantie op je iPhone 7 Plus reparatie doordat de kwaliteit van de gebruikte onderdelen de hoogst mogelijke is. Voor de volledige garantievoorwaarden kun je rustig onze garantie pagina raadplegen.

Klaar terwijl je wacht
De specialisten van FooNZ begrijpen dat een defecte iPhone 7 Plus niet praktisch voor je is en snel gerepareerd moet worden. Daarom bieden wij de FooNZ 30 of vaak zelfs 20 minuten reparatie service aan. Een afspraak maken hoeft niet bij FooNZ, je kunt gewoon binnen lopen. Daarnaast kun je bij ons gratis voor de deur parkeren.

Waarom je iPhone 7 Plus repareren bij FooNZ?

 • Gratis parkeren voor de deur
 • Reparatie klaar terwijl u wacht
 • Gemiddelde iPhone 7 Plus reparatie klaar binnen 20 minuten
 • Je hoeft geen afspraak te maken
 • Eerlijk en deskundig advies

FooNZ, hét adres voor alle iPhone reparaties
Je iPhone 7 Plus is bij FooNZ in de allerbeste handen. Uiteraard ben je voor andere smartphone reparaties ook bij ons aan het juiste adres, want FooNZ repareert je iPhone in een zucht!

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt contact op nemen via mail: klantenservice@foonz.nl of je kunt ons telefonisch bereiken: 073 851 45 43