iPhone Xs Max

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

per pagina
 1. Software update of herstel
  € 35,00
 2. Waterschade
  € 59,00
 3. Onderzoek
  € 29,00
 4. iPhone Xs Max Scherm
  € 149,00
 5. iPhone Xs Max Behuizing
  € 499,00
 6. iPhone Xs Max Batterij
  € 99,00
 7. iPhone Xs Max Camera achter
  € 119,00
 8. iPhone Xs Max Camera voor
  € 79,00
 9. iPhone Xs Max Oorspeaker
  € 89,00
 10. iPhone Xs Max Aan/uit knop
  € 99,00
 11. iPhone Xs Max Volumeknop
  € 99,00
 12. iPhone Xs Max Laad connector
  € 99,00
 13. iPhone Xs Max Mute Knop
  € 99,00
  Niet op voorraad
 14. iPhone Xs Max Microfoon
  € 99,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

per pagina

iPhone Xs Max reparatie
In navolging op de iPhone 6(s) Plus, de iPhone 7 Plus en de en de iPhone 8 Plus komt Apple in september 2018 met een identiek formaat en wel in de vorm van de iPhone Xs Max. Anders dan zijn 2 metgezellen, de iPhone Xs en de iPhone Xr, komt deze kanjer ook in een variant met 512 GB opslag. De iPhone Xs is met zijn A12 Bionic Chip-setting en 4Gb RAM geheugen net zo goed uitgerust als de reguliere iPhone Xs. Maar met zijn schermdiagonaal van maar liefst 6,5 inch zal wederom een groot aantal Apple fanaten behoorlijk gecharmeerd zijn. Maar...hoe groter het scherm, des te kwetsbaarder het is. Je moet er niet aan denken dat je iPhone Xs Max uit je handen valt en je scherm kapot is. Bij FooNZ loop je in 45 minuten weer bellend de deur uit, want wij vervangen je scherm in een handomdraai. Is je toestel nat geworden en doet het niet meer wat je wil ondanks de IP68 certificering? FooNZ heeft de kennis in huis om je toestel weer aan de gang te krijgen en we hebben zelfs eventueel een leentoestel voor je, mocht de reparatie onverhoopt langer duren. Ook wanneer de accu van de iPhone Xs Max niet meer doet wat je ervan mag verwachten, dan is deze bij ons vaak binnen een half uurtje al vervangen. Heb je vragen over een reparatie van de iPhone Xs Max dan kun je ons altijd bellen of gewoon langs komen in Nieuwkuijk. Bij FooNZ krijg je altijd eerlijk en betrouwbaar advies van een van onze specialisten.

iPhone Xs Max problemen
Stelt de camera van je iPhone Xs Max niet scherp meer of heb je problemen met de verstaanbaarheid?! De specialisten van FooNZ zullen er alles aan doen om je weer snel tevreden te laten zijn. Terwijl een van onze ervaren monteurs je iPhone Xs Max repareert, pak je even een verse koffie en lees je een tijdschrift en voor je het weet is je iPhone Xs Max weer klaar. FooNZ repareert je iPhone Xs Max met de allerbeste onderdelen waardoor je iPhone Xs Max snel weer als hagelnieuw zal zijn. Voor alle iPhone Xs Max reparaties ben je bij FooNZ aan het juiste en meest betrouwbare adres.

Duidelijke garantievoorwaarden
FooNZ is in 2017 door Uneto-VNI gecertificeerd en gaat eerlijk en transparant te werk en communiceert open met jou als klant. Bij FooNZ krijg je tot 12 maanden garantie op je iPhone Xs Max reparatie doordat de kwaliteit van de gebruikte onderdelen de hoogst mogelijke is. Voor de volledige garantievoorwaarden, kun je altijd onze garantie pagina raadplegen.

Klaar terwijl je wacht
Wij van FooNZ snappen als geen ander dat een kapotte iPhone Xs Max niet handig voor je is en dat snelle reparatie wenselijk is. Vaak is een reparatie al binnen 45 minuten weer voor je gereed. Een afspraak maken hoeft niet bij FooNZ, je kunt gewoon altijd binnen lopen, ook voor vrijblijvend advies. Wil je toch per se direct worden geholpen, dan is een belletje van tevoren altijd handig, want soms kan het weleens druk zijn.

Waarom je iPhone Xs Max repareren bij FooNZ?
Eerlijk en deskundig advies
Klaar terwijl je wacht
Gemiddelde iPhone Xs Max reparatie klaar binnen 30 minuten
Afspraak is niet nodig
Voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur

FooNZ, hét adres voor alle iPhone reparaties
Je iPhone Xs Maxis bij FooNZ in zeer goede handen. Natuurlijk ben je voor andere smartphone reparaties ook bij ons aan het juiste adres, want FooNZ repareert bijna iedere smartphone!

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt contact op nemen via mail: klantenservice@foonz.nl of je kunt ons telefonisch bereiken: 073 851 45 43