Galaxy S8

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
 1. Software update of herstel
  € 35,00
 2. Waterschade
  € 59,00
 3. Onderzoek
  € 29,00
 4. Galaxy S8 G950F Scherm
  € 215,00
 5. Galaxy S8 Batterij
  € 69,00
 6. Galaxy S8 Achterkant
  € 69,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina

Samsung Galaxy S8 reparatie
Samen met een grote broer, wordt in april 2017 de nieuwe Galaxy S8 gepresenteerd. De opvolger van de S7 van vorig jaar, is echt weer een absolute smaakmaker op de smartphone markt. Met maarliefst 16M kleuren en een 5,8" scherm is Samsung toch weer in staat een kanjer uit te brengen. De Galaxy S8 heeft een krachtige nieuwe processor en 4GB RAM geheugen, welke met gemak de strijd aankan met de toppers van de grote merken. Maar hoe vervelend is het wanneer je problemen hebt met je Galaxy S8? Of wat kun je doen wanneer je LCD kapot gaat? FooNZ kan elk mankement aan je Samsung Galaxy S8 in no-time voor je vinden en belangrijker nog, ze kunnen het snel voor je oplossen. Is je speaker slecht of heeft je batterij minder capaciteit? Bij FooNZ ben je voor al je Samsung Galaxy S8 reparaties aan een zeer vertrouwd adres. Alle reparaties die we aan de S8 uitvoeren staan hierboven maar staat jouw reparatie er niet bij? Bel ons gerust.

Galaxy S8 problemen
Ben je slecht verstaanbaar of heb je thuis slechte gsm-ontvangst?! Bij FooNZ werken zeer vakkundige Uneto-VNI gecertificeerde monteurs en zij fixen je Galaxy S8 terwijl jij kunt genieten van een kop koffie of thee terwijl je zelfs met de reparatie mee mag kijken. FooNZ repareert je Samsung Galaxy S8 met hoogwaardige parts. Hierdoor gaat je Galaxy S8 weer haast als nieuw met je mee naar huis. FooNZ is het betrouwbare adres voor al je Samsung Galaxy S8 reparaties

Duidelijke garantievoorwaarden
Zoals gezegd is FooNZ in 2017 door Uneto-VNI gecertificeerd en ze gaan transparant om met jou als klant; er wordt open met je gecommuniceerd over jouw reparatie, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Bij FooNZ krijg je tot wel 12 maanden garantie op je Galaxy S8 reparatie doordat de kwaliteit van de gebruikte onderdelen zeer hoog is. Voor alle garantievoorwaarden kun je onze volledige garantie pagina raadplegen.

Klaar terwijl je wacht
De mensen van FooNZ weten natuurlijk dat jij als klant je smartphone niet missen kan. Vaak is een reparatie al binnen 45 minuten weer voor je gereed. Mocht een reparatie onverhoopt langer duren dan gepland, is een leentoestel meekrijgen geen enkel probleem. Een afspraak maken voor je reparatie is niet nodig en er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij ons voor de deur in Nieuwkuijk.

Waarom je Galaxy S8 repareren bij FooNZ?

 • Eerlijk en deskundig advies
 • Klaar terwijl je wacht
 • Gemiddelde Galaxy S8 reparatie klaar binnen 45 minuten
 • Afspraak is niet per se nodig
 • Voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur

FooNZ, hét adres voor alle Samsung reparaties
Je Galaxy S8 is bij FooNZ in goede, zo niet de beste handen. Natuurlijk ben je voor andere smartphone reparaties ook bij ons aan het juiste adres, want FooNZ repareert vrijwel iedere smartphone!

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt contact op nemen via mail: klantenservice@foonz.nl of je kunt ons telefonisch bereiken: 073 - 851 45 43

Gewoon goed geregeld!