Galaxy S Serie

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

per pagina
 1. Software update of herstel
  € 35,00
 2. Waterschade
  € 59,00
 3. Onderzoek
  € 29,00
 4. Galaxy S6 Edge G925F Scherm
  € 189,00
 5. Galaxy S6 G920F Scherm
  € 169,00
 6. Galaxy S6 Edge Batterij
  € 59,00
 7. Galaxy S6 Batterij
  € 59,00
 8. Galaxy S6 Edge Achterkant
  € 59,00
 9. Galaxy S6 Achterkant
  € 59,00
 10. Galaxy S6 Edge Plus Scherm
  € 229,00
 11. Galaxy S6 Edge Plus Achterkant
  € 59,00
 12. Galaxy S6 Edge Plus Batterij
  € 59,00
 13. Galaxy S5 Scherm
  € 139,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

per pagina

Samsung Galaxy S Serie
Samsung hanteert al een tijdje lang 3 grote segmenten voor haar modellen. De toplaag van al deze modellen is de Samsung Galaxy S Serie. Even een stukje terug in de tijd; tot 2009 was Samsung een telefoonbouwer zoals zovelen, maar na de introductie van de Samsung Galaxy S in 2010 en een jaar later met de Samsung Galaxy S2 baande Samsung zich definitief een weg naar het hoogste podium. Uiteindelijk werd Samsung mede dankzij haar Galaxy S serie, marktleider op het gebied van smartphones. Ieder jaar werd de chronologie en het succes voortgezet wat leidde tot de Galaxy S3 (NEO/mini) in 2012, de Galaxy S4(mini) in 2013, de Galaxy S5 (Neo of mini) in 2014 en de Samsung Galaxy S6 (EDGE) in 2015. Samsung loopt altijd voorop met het ontwikkelen van nieuwe technologieën zoals we bijvoorbeeld bij de EGDE modellen hebben gezien en ze hebben altijd een hele goede camera aan boord van hun toestellen, welke werkelijk fantastische foto's maakt. Door de ontwikkeling van de steeds grotere schermen van de Galaxy S maar ook door de introductie van de EDGE schermen, werden de toestellen wel steeds kwetsbaarder. Wat als je prachtige Samsung Galaxy S6 valt en je LCD doet niets meer? FooNZ heeft het antwoord.

Galaxy S problemen
Kunnen de mensen jou tijdens een telefoongesprek moeizaam horen?! Of juist andersom? FooNZ kan snel en vakkundig je Samsung Galaxy S repareren. Of het nu gaat om een Galaxy S5 die niet meer oplaadt of een Galaxy S6 met een wazige camera, FooNZ repareert je toestel altijd met originele onderdelen. Hierdoor gaat je Galaxy S weer compleet gefixt mee naar huis. Voor alle Galaxy S reparaties kun je rustig bij FooNZ in Nieuwkuijk aankloppen.

Duidelijke garantievoorwaarden
FooNZ is een gecertificeerd smartphone reparatiebedrijf! FooNZ gaat duidelijk om met jou als klant; je wordt helder over je reparatie op de hoogte gehouden. Soms kan iets afwijken van wat tevoren is afgesproken? We lichten je eerst in, om samen tot de oplossing te komen, geen verrassingen achteraf! En er is altijd een leentoestel voor je beschikbaar, indien nodig. Op een Galaxy S schermreparatie zit 12 maanden garantie. Dat kan alleen als we echt zeker zijn van de kwaliteit van onze onderdelen. Heb je een vraag over onze garantievoorwaarden? Check even onze uitgebreide garantie pagina!

Klaar terwijl je wacht
De smartphone gebruiker van vandaag de dag kan niet al te lang zonder zijn/haar toestel, dat weten ze bij FooNZ ook. Een afspraak maken hoeft eigenlijk niet bij FooNZ. Toch kan dit wel handig zijn wanneer je bijvoorbeeld snel wil worden geholpen of wanneer je zeker wil weten dat jouw Galaxy S onderdeel voorradig is. Vaak is een reparatie al binnen 45 minuten weer voor je klaar. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid bij ons voor de deur in Nieuwkuijk.

Waarom je Galaxy S repareren bij FooNZ?

 • Eerlijk en deskundig advies van ervaren mensen
 • Vaak klaar terwijl je wacht
 • Gemiddelde Galaxy S6 reparatie klaar binnen 45 minuten
 • Afspraak is niet per se nodig, wandel gewoon eens binnen
 • Voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur

FooNZ, hét adres voor alle Samsung reparaties
Je Galaxy S6 (EDGE), maar ook de Galaxy S5 is bij FooNZ in vertrouwde handen. Natuurlijk ben je voor andere smartphone reparaties ook bij ons aan het juiste adres, want FooNZ repareert bijna iedere smartphone!

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt contact op nemen via mail: klantenservice@foonz.nl of je kunt ons telefonisch bereiken: 073 - 851 45 43

FooNZ, Gewoon goed geregeld!