LG

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
 1. Software update of herstel
  € 35,00
 2. Waterschade
  € 59,00
 3. Onderzoek
  € 29,00
 4. LG Scherm
  € 119,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina

LG Reparatie
Wij zijn gespecialiseerd in verschillende merken en toestellen. Zo ook in LG. De medewerkers van FooNZ werken zeer nauwkeurig en zijn vakkundig. Uw reparatie is bij ons in goede handen. Heeft u vragen dan zijn wij te bereiken op 073 851 45 43.Heb je een ander defect?
Een veel voorkomend defect van de LG toestellen is ook het scherm. Dit is een sensitief punt. Maar ook de bedieningsknoppen, oorspeakers en luidspeakers kunnen soms aan vervanging toe zijn. Waterschade is vaak ook te herstellen. Mocht u onverhoopt toch andere schade aan uw LG toestel hebben dan kunt u altijd contact opnemen om te informeren of we u van dienst kunnen zijn. Wij werken met hoogwaardig, kwalitatief originele materialen.

Garantie en Service
Doordat we vakkundig zijn en met originele materialen werken kunnen we een 12 maanden garantie bieden en de service van klantvriendelijkheid. Veelal kunnen we de reparatie direct of binnen 24 uur uitvoeren. Mocht dit anders zijn dan nemen we altijd contact met u op over de reparatieduur. Wilt u niet voor verrassingen komen te staan qua kosten en de duur van de reparatie, bekijk dan de tarievenlijst of neem contact met ons op. De unieke klaar terwijl u wacht service van Foonz voor elke LG reparatie. Dit onder het genot van een lekker bakje koffie of thee.

Contact
Voor accessoires voor de LG kunt u bij ons ook terecht. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt contact op nemen via mail: klantenservice@foonz.nl of je kunt ons telefonisch bereiken: 073 851 45 43. Wij zijn ook via de chat te bereiken. Wij beantwoorden vrijwel direct al uw vragen. Bij ons bezoekadres hebben wij voldoende parkeergelegenheid. Tevens zijn wij prima te bereiken vanuit Den Bosch en omstreken.