Galaxy S8 Plus

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
 1. Software update of herstel
  € 35,00
 2. Waterschade
  € 59,00
 3. Onderzoek
  € 29,00
 4. Galaxy S8 Plus G955F Scherm
  € 229,00
 5. Galaxy S8 Plus Batterij
  € 69,00
 6. Galaxy S8 Plus Achterkant
  € 69,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina

Samsung Galaxy S8 Plus reparatie
In het voorjaar van 2017 komt Samsung trots met de Samsung Galaxy S8 Plus op de markt. Na het succes van de Galaxy S7 en de S7 EDGE is er een nieuw groter formaat. De Galaxy S8 Plus is uitgerust met een Super AMOLED-scherm met 16 miljoen kleuren en heeft een diagonaal van 6,2 inch. Er zit 6GB RAM-werkgeheugen in en daarmee is deze Samsung een van de snelste smartphones van het moment. Zonder enige moeite legt de 12 MegaPixel camera prachtige foto's en video's vast. Echter mede dankzij zijn grote formaat is de Galaxy S8 Plus erg kwetsbaar wanneer het op de grond valt. En wat dan? FooNZ repareert je Samsung Galaxy S8 Plus scherm snel met een 100% origineel Samsungscherm. Is de capaciteit van je batterij niet meer goed of ben je niet goed verstaanbaar meer? Bij FooNZ ben je voor al deze Samsung Galaxy S8 Plus reparaties aan het juiste adres.

Galaxy S8 Plus problemen
Heb je slechte Wi-Fi ontvangst of maakt je selfie camera slechte foto's?! De mensen van FooNZ lossen de klacht snel voor je op. Wanneer een van onze ervaren monteurs je Galaxy S8 Plus onder zijn hoede heeft, kun jij genieten van een kop verse koffie of thee en wanneer je wil kun je ook met de reparatie meekijken. FooNZ repareert je Samsung Galaxy S8 Plus echt altijd met originele onderdelen welke alleen door Samsung zelf geleverd worden. Hierdoor gaat je Galaxy S8 Plus weer in een super conditie met je mee naar huis. FooNZ is hét betrouwbare adres voor je S8 Plus reparaties

Duidelijke garantievoorwaarden
FooNZ gaat open en eerlijk om met jou als klant; er wordt duidelijk en transparant met je gecommuniceerd over jouw reparatie. Op de reparatie van jouw Galaxy S8 Plus krijg je een jaar garantie juist omdat er met originele Samsungonderdelen gewerkt wordt. Alle LCD schermen, accu's en andere kleinere onderdelen komen namelijk rechtstreeks van Samsung. Voor de uitgebreide garantievoorwaarden kun je altijd de garantiepagina raadplegen.

Klaar terwijl je wacht
De mensen van FooNZ beseffen natuurlijk dat het gebrek aan een smartphone niet handig is. Daarom doen ze er alles aan om je Galaxy S8 Plus zo snel mogelijk voor je klaar te hebben. Een afspraak maken hoeft eigenlijk niet bij FooNZ, maar wanneer je zekerheid wil hebben over de beschikbaarheid van je onderdeel, bel dan gerust even. Er is meer dan voldoende parkeergelegenheid direct voor de deur; dus gewoon even binnen wandelen, ook om vrijblijvend te informeren, is geen probleem.

Waarom je Galaxy S8 Plus repareren bij FooNZ?

 • Deskundig advies van een erkend reparateur
 • Vaak klaar terwijl je wacht
 • Gemiddelde Galaxy S8 Plus reparatie gereed binnen 30 tot 40 minuten
 • Afspraak is meestal niet nodig
 • Voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur

FooNZ, hét adres voor alle Samsung reparaties
Je Galaxy S8 Plus is bij FooNZ in zeer goede handen. Natuurlijk ben je voor andere smartphone reparaties ook aan het juiste adres, want FooNZ repareert eigenlijk bijna iedere smartphone!

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt contact op nemen via mail: klantenservice@foonz.nl of je kunt ons telefonisch bereiken: 073 - 851 45 43

FooNZ, gewoon goed geregeld!