iPhone 8

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

per pagina
 1. Software update of herstel
  € 35,00
 2. Waterschade
  € 59,00
 3. Onderzoek
  € 29,00
 4. iPhone 8 Scherm
  € 79,00
 5. iPhone 8 Batterij
  € 69,00
 6. iPhone 8 Behuizing
  € 229,00
 7. iPhone 8 Camera achter
  € 109,00
 8. iPhone 8 Camera voor
  € 59,00
 9. iPhone 8 Oorspeaker
  € 59,00
 10. iPhone 8 Aan/uit knop
  € 79,00
 11. iPhone 8 Volumeknop
  € 79,00
 12. iPhone 8 Laad connector
  € 79,00
 13. iPhone 8 Microfoon
  € 79,00
 14. iPhone 8 Mute Knop
  € 79,00
 15. iPhone 8 Muziekluidspreker
  € 69,00
 16. iPhone 8 Achterglas Reparatie
  € 129,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

per pagina

iPhone 8 reparatie
iPhone 8 reparatie

In het najaar van 2017 wordt op het jaarlijks Apple event weer de nieuwe iPhone gepresenteerd. Of het de iPhone 7s zou worden of de iPhone 8 werd nu eindelijk duidelijk. De iPhone 8 is een feit en voor het eerst is het mogelijk om de nieuwe iPhone wireless op te laden. Maar stel je voor dat je iPhone van het een op andere moment niet meer draadloos wil laden omdat er bijvoorbeeld door een val een flinke barst in de glazen achterkant is gekomen. Het draadloos laadsysteem zit namelijk rechtstreeks aan de binnenzijde op de achterkant. Wat nu?? Of ondanks de spatwaterdichtheid is er toch vocht in het toestel gekomen? Bij FooNZ hebben we vaak snel de oplossing voor je.

Onze mensen hebben veel ervaring en kunnen snel nagaan of de iPhone 8 is te repareren en met een oplossing komen. Het scherm vervangen van de iPhone 8 of waterschadereiniging is voor ons geen probleem. Ook wanneer de accu van je iPhone 8 nodig aan vervanging toe is, dan is dat bij ons vaak binnen een half uurtje al vervangen. Heb je andere vragen over een reparatie dan kun je ons altijd bellen of gewoon langs komen in Nieuwkuijk. Hier krijg je eerlijk en betrouwbaar advies van een van onze specialisten.

iPhone 8 problemen
Is de batterij van je iPhone 8 voortdurend leeg of heb je vaak slecht bereik thuis! De reparateurs van FooNZ onderzoeken kosteloos waar de klacht vandaan komt. Terwijl onze ervaren monteurs je iPhone 8 fixt, kun je genieten van een kop koffie of thee en zelfs meekijken met de reparatie(s). FooNZ repareert je iPhone 8 met de beste originele onderdelen waardoor je iPhone 8 weer als nieuw met je mee naar huis zal gaan. Voor alle iPhone 8 reparaties ben je bij FooNZ aan het juiste, meest betrouwbare adres.

Duidelijke garantievoorwaarden
FooNZ is door Uneto-VNI gecertificeerd en gaat eerlijk en transparant te werk en communiceert open met jou als klant. Bij FooNZ krijg je tot een jaar garantie op je iPhone 8 reparatie doordat de kwaliteit van de gebruikte onderdelen de hoogst mogelijke is. Voor de volledige garantievoorwaarden, kun je onze garantie pagina raadplegen.

Klaar terwijl je wacht
De monteurs van FooNZ snappen als geen ander dat een kapotte iPhone 8 niet handig voor je is en dat snelle reparatie wenselijk is. Vaak is een reparatie al binnen 30 minuten weer voor je gereed. Een afspraak maken hoeft niet bij FooNZ, je kunt gewoon binnen lopen. Wil je toch per se direct worden geholpen, het kans soms druk zijn, dan is een belletje van tevoren altijd handig. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij ons voor de deur in Nieuwkuijk.

Waarom je iPhone 8 repareren bij FooNZ?

 • Eerlijk en deskundig advies
 • Klaar terwijl je wacht
 • Gemiddelde iPhone 8 reparatie klaar binnen 30 minuten
 • Afspraak is niet nodig
 • Voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur

FooNZ, hét adres voor alle iPhone reparaties
Je iPhone 8 is bij FooNZ in goede zo niet de beste handen. Natuurlijk ben je voor andere smartphone reparaties ook bij ons aan het juiste adres, want FooNZ repareert bijna iedere smartphone!

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt contact op nemen via mail: klantenservice@foonz.nl of je kunt ons telefonisch bereiken: 073 851 45 43