iPhone X

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

per pagina
 1. iPhone X Scherm Reparatie
  € 109,00
 2. Software update of herstel
  € 35,00
 3. Waterschade
  € 59,00
 4. Onderzoek
  € 29,00
 5. iPhone X Batterij
  € 99,00
 6. iPhone X Behuizing
  € 219,00
 7. iPhone X Camera achter
  € 109,00
 8. iPhone X Camera voor
  € 99,00
 9. iPhone X Oorspeaker
  € 89,00
 10. iPhone X Aan/uit knop
  € 99,00
 11. iPhone X Volumeknop
  € 99,00
 12. iPhone X Laad connector
  € 99,00
 13. iPhone X Microfoon
  € 99,00
 14. iPhone X Mute Knop
  € 99,00
 15. iPhone X Muziekluidspreker
  € 99,00
 16. iPhone X Achterglas Reparatie
  € 129,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

per pagina

iPhone X reparatie
iPhone X reparatie

Hét "jubileumtoestel" dat Apple vanwege het 10 jarig bestaan van de iPhone (Romeinse cijfer X) in het najaar van 2017 introduceert! De Apple iPhone X heeft een prachtig 5,8" all-screen OLED display met multi touch. De iPhone is wat groter dan zijn voorgangers en ligt toch erg prettig in de hand. Hoe vervelend is het wanneer je toestel valt en je touchscreen is kapot? Of wanneer je denkt dat de iPhone X de val heeft overleefd maar er zit toch een barst in de glazen achterkant of in de cameralens aan de achterzijde? Het toestel is spatwaterdicht volgens de IP67 norm maar een val in het toilet heeft toch waterschade aangericht? Bij FooNZ hebben ze vaak snel een antwoord voor je.

De reparateurs van FooNZ hebben de nodige ervaring en kunnen snel analyseren en met een oplossing op de proppen komen. Denk hierbij aan een iPhone X frontglas reparatie of een complete waterschade reiniging. Ook wanneer de accu van de iPhone X niet meer voldoende capaciteit heeft dan is de batterij snel voor je vervangen. Heb je vragen over een reparatie dan kun je altijd contact met ons op nemen of gewoon langs komen in Nieuwkuijk. Hier krijg je vakkundig en eerlijk advies van een van onze team leden.

iPhone X problemen
Functioneert je iPhone niet meer naar behoren maar heb je geen idee wat er kapot is, kom dan maar naar Nieuwkuijk! De reparateurs van FooNZ onderzoeken kosteloos waar de klacht vandaan komt. Terwijl onze ervaren reparateurs je iPhone X repareren, kun je in onze wachtruimte genieten van een kop koffie of thee. FooNZ repareert je iPhone X met originele iPhone X onderdelen waardoor je smartphone weer aan zal voelen als nieuw. Voor bijna alle iPhone X reparaties ben je bij FooNZ aan het juiste en meest vertrouwde adres.

Duidelijke garantievoorwaarden
Bij FooNZ hoef je je geen zorgen te maken over de garantie op je reparatie. FooNZ is Uneto-VNI gecertificeerd en gaat eerlijk en transparant te werk. Bij FooNZ krijg je tot een jaar garantie op je iPhone X reparatie doordat de kwaliteit van de gebruikte onderdelen de hoogst mogelijke is. Voor de volledige garantievoorwaarden, kun je onze garantie pagina raadplegen.

Klaar terwijl je wacht
De monteurs van FooNZ begrijpen dat een defecte iPhone X niet praktisch voor je is en dat snelle reparatie een pre is. Daarom bieden wij onze 30 minuten reparatie service aan. Een afspraak maken hoeft niet bij FooNZ, je kunt gewoon binnen lopen. Wil je per se direct worden geholpen dan is een belletje van tevoren altijd handig. Daarnaast kun je bij ons gratis voor de deur parkeren.

Waarom je iPhone X repareren bij FooNZ?

 • Gratis parkeren voor de deur
 • Reparatie klaar terwijl u wacht
 • Gemiddelde iPhone X reparatie klaar binnen 30 minuten
 • Je hoeft geen afspraak te maken
 • Eerlijk en deskundig advies

FooNZ, hét adres voor alle iPhone reparaties
Je iPhone X is bij FooNZ in goede zo niet de beste handen. Uiteraard ben je voor andere smartphone reparaties ook bij ons aan het juiste adres, want FooNZ repareert bijna iedere smartphone!

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt contact op nemen via mail: klantenservice@foonz.nl of je kunt ons telefonisch bereiken: 073 851 45 43