iPhone Reparatie Rosmalen

Als je in Rosmalen woont en is je iPhone kapot? Rosmalen ligt eigenlijk hartstikke dicht bij Vlijmen, de plaats waar FooNZ is gevestigd. Neem je de A2 en A59 vanuit Rosmalen richting Vlijmen, dan ben je doorgaans bij FooNZ binnen 10 minuten. FooNZ is gevestigd op bedrijventerrein Groenewoud langs deze snelweg A59 en is daardoor snel bereikbaar. Is het scherm of oorspeaker van je iPhone kapot? Kom dan naar FooNZ in Vlijmen. Voor een reparatie aan je iPhone hoef je geen afspraak te maken, wij repareren de iPhone binnen 20 minuten. Heb je vragen over een reparatie of wil je gewoon wat meer informatie? Neem contact op via 073 851 45 43 of mail naar klantenservice@foonz.nl

Garantie op je iPhone Reparatie
Bij FooNZ heb je op je iPhone reparatie doorgaans 12 maanden garantie. Stuur je toestel op of kom bij ons langs zonder een afspraak te maken. Wij maken gebruik van de hoogst mogelijke kwaliteit onderdelen en de reparatie is meestal klaar terwijl je wacht. Vanuit Rosmalen naar FooNZ is niet ver, dus je bent al met al binnen een uurtje weer thuis, met een gerepareerd toestel!
Als je nou niet in de gelegenheid bent om langs te komen met je iPhone reparatie vanuit Rosmalen, dan zou je je toestel ook naar ons toe kunnen sturen. Het toestel is de volgende dag bij ons in huis, wordt gerepareerd en direct weer terug gestuurd. Ons advies is wel om je toestel altijd aangetekend of verzekerd naar ons toe te sturen. Binnen 48 uur is je toestel eigenlijk altijd weer in Rosmalen.

Parkeren voor de deur
FooNZ is dus zeer gemakkelijk te bereiken vanuit Rosmalen en parkeren kan recht voor de deur, er is voldoende gelegenheid om te parkeren en het is geheel gratis. Net als de koffie!