iPhone Reparatie Vught

Vught ligt op een 10 minuten rijden met de auto van FooNZ, dus ver hoef je niet te gaan voor een iPhone reparatie. Ook als je Samsung smartphone kapot is , kun je naar FooNZ in Vlijmen komen. FooNZ is gevestigd op bedrijventerrein Vlijmen langs de snelweg A59 en is daardoor snel bereikbaar. Is het scherm of de accu van je iPhone kapot? Kom dan naar FooNZ in Vlijmen. Voor een reparatie aan je iPhone hoef je geen afspraak te maken, wij repareren je toestel binnen 20 minuten. Heb je vragen over een reparatie of wil je gewoon wat meer informatie? Neem contact op via 073 851 45 43 of mail naar klantenservice@foonz.nl

Garantie op je iPhone Reparatie
Bij FooNZ heb je op je iPhone reparatie doorgaans 12 maanden garantie. Stuur je toestel op of kom bij ons langs zonder een afspraak te maken. Wij maken gebruik van de hoogst mogelijke kwaliteit onderdelen en de reparatie is meestal klaar terwijl je wacht. Vanuit Vught naar FooNZ is echt niet ver, dus je bent al met al binnen een klein uurtje weer thuis, met een gerepareerde smartphone!
Als je nou niet in de gelegenheid bent om langs te komen met je iPhone reparatie vanuit Vught, dan zou je je smartphone ook naar ons toe kunnen sturen met de post. Het toestel is de volgende dag bij ons in huis, wordt gerepareerd en direct weer terug gezonden. Ons advies is wel om je toestel altijd aangetekend of verzekerd naar ons toe te sturen. Normaal gesproken is je toestel innen 48 uur altijd weer terug in Vught.

Parkeren voor de deur
FooNZ is dus heel gemakkelijk te bereiken vanuit Vught en parkeren kan recht voor de deur, er is voldoende gelegenheid om te parkeren en het is geheel gratis. Net als de koffie!